Een hospice voor de

gehele Bommelerwaard

Hospice de Samaritaan Bommelerwaard

Aanmeldformulier vrijwilliger

In juni 2023 heeft Hospice De Bommelerwaard haar deuren geopend. Voor diverse taken zoeken wij vrijwilligers die met elkaar voor de gasten en de omgeving zorgdragen in samenwerking met thuiszorg van Santé Partners. Om een goede mix samen te kunnen stellen kunt u op dit formulier uw gegevens achterlaten en aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat en/of uw talenten liggen voor inzet in het hospice.
Afhankelijk van de inzet zal een scholing/ training vooraf aan de start dienen te worden gevolgd. Deze wordt aangeboden vanuit het hospice.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden als vrijwilliger:


Kruis aan wat u zou willen en kunnen doen in en voor het hospice. U mag meerdere kruisjes zetten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen taken mogelijk gecombineerd worden.
Om elkaar alvast wat beter te leren kennen lezen we hieronder graag meer over wie u bent, wat uw motivatie is om in het hospice als vrijwilliger aan de slag te gaan en of u ervaring hebt in zorg. Ervaring in de zorg is overigens geen vereiste en niet noodzakelijk.


Na uw aanmelding wordt u uitgenodigd voor een gesprek met ons om nader kennis te maken en om te bepalen of u en het hospice goed bij elkaar passen. Vrijwilligers dienen een VOG verklaring (gratis) te overleggen en een vrijwilligersovereenkomst te ondertekenen als ze geselecteerd worden.
Scroll naar boven