Een hospice voor de

gehele Bommelerwaard

Hospice De Samaritaan Bommelerwaard

Coördinatoren Hospice De Samaritaan Bommelerwaard

Onze coördinatoren vervullen een belangrijke spilfunctie. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de totale zorg- en dienstverlening binnen het hospice, zoals begeleiding van cliënten en diens naasten. Ook geven de coördinatoren dagelijks sturing aan het team van ca. 90 vrijwilligers.

Esther Boer
Coördinator

Mijn naam is Esther Boer. Ik woon in Zaltbommel en heb vele jaren als verpleegkundige gewerkt in de psychiatrie en in het algemeen ziekenhuis. Daarnaast ben ik 20 jaar als docent Verpleegkunde werkzaam geweest in het mbo.  

De zorg voor mensen in de palliatieve en terminale fase heeft altijd mijn bijzondere belangstelling gehad. De opgedane kennis en ervaring kan ik nu goed inzetten in het hospice.

Ik kijk ernaar uit om samen met Wim, het bestuur én de vrijwilligers, de gasten en hun naasten in het hospice een mooie laatste periode te bieden.

Wim Bijkerk
Coördinator

Geboren en getogen in de Zaanstreek woon ik nu sinds enkele jaren in het mooie stadje Zaltbommel. Van huis uit verpleegkundige, werk ik al bijna mijn hele leven in het ziekenhuis in diverse functies. In mijn functie als coördinator komen al mijn ervaringen goed van pas.

Met vrijwilligers werk ik graag samen zoals ik ook doe in mijn vrijwilligers taak als voorzitter van de voedselbank. Laten we met elkaar “er zijn” voor de gasten van ons hospice.

Wilt u contact opnemen met één van de coördinatoren van Hospice De Samaritaan Bommelerwaard, dan kunt u een bericht sturen naar e-mail adres coordinator@hospicebommelerwaard.nl. Wilt u contact opnemen met het bestuur, maak dan gebruik van dit contactformulier.

Scroll naar boven