Een hospice voor de

gehele Bommelerwaard

Hospice De Samaritaan Bommelerwaard

Foto verslag van De Oversteek op zaterdag 25 juni 2022

Conny Helder (minister voor langdurige zorg en sport) bracht afgelopen zaterdag 25 juni een bezoek aan het Hospice voor de Bommelerwaard. Naast de minister waren ook burgemeester van Zaltbommel Pieter van Maaren en wethouders Erik van Hoften (Maasdriel) en Karima Bouchtaoui (Zaltbommel) aanwezig.
Op deze dag vond de sponsormanifestatie “De Oversteek” plaats, ten bate van het Hospice. De skeelerclub “In de slag van 150” was met een peloton gestart in Trier en finishten in Zaltbommel met een cheque van ruim € 31.500,-. Een geweldig bedrag! En de wielrenners die 6 x 60 km door de Bommelerwaard reden, kwamen binnen met een cheque van maar liefst € 11.500,-.

De opbrengst van een veiling, een kunstverkoop, sponsoring via een wensboom en een sprokkelfietstocht brachten de totale opbrengst van deze dag op het ongelofelijke bedrag van € 45.000,-. De nieuwe Zaltbommelse wethouder Karima Bouchtaoui maakte dit prachtige resultaat bekend. Het bestuur van het Hospice was sprakeloos verrast met dit geweldige bedrag en bedankt alle deelnemers aan deze manifestatie voor hun sportieve prestaties en hulp bij de organisatie.

Scroll naar boven